fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Me olemme Aalto CRE

Uusiutuva & kansainvälinen.

Globaalissa maailmassa menestyvien yritysten toiminta nivoutuu yhä tiiviimmin yhteen yliopistojen opetuksen ja tutkimuksen kanssa. Me tarjoamme tilaa liike-elämän ja yliopistomaailman vuorovaikutukselle.

Tarjoamme kansainvälisesti kilpailukykyisiä ja houkuttelevia toimintaympäristöjä sekä uusia tilakonsepteja. Tilankäyttömme suunnittelussa perustana ovat käyttäjän tarpeet ja toiminnalle soveltuvat tilat. Tarkkailemme tilojen elinkaaritaloudellisuutta ja huomioimme myös tilojen monikäyttöisyyden.

Myös Otaniemen kampustamme uudistetaan lähivuosina monin tavoin, ja Aalto CRE on uudistuksen keskiössä.

Strategisia tavoitteitamme ovat asiakastyytyväisyyden myönteinen kehitys sekä joustava ja luonteva yhteistyö asiakkaiden kanssa. Seuraamme käyttäjätyytyväisyyttä vuosittaisella kyselyllä. Saamme palautetta tiloista, kampuksista, kiinteistöjen huollon ja kunnossapidon palvelutasosta, ulkoalueiden hoidosta, Otaniemen ravintolapalveluista sekä yhtiön henkilökunnan toiminnasta. Hyödynnämme palautteen oman toimintamme kehittämisessä niin rakennus- kuin kampustasolla sekä laajemmin erilaisessa sidosryhmäyhteistyössä.

Pidämme huolta vuokralaisistamme tarjoamalla yksilöllisesti suunniteltuja tilakokonaisuuksia ja palvelupaketteja. Tarvittaessa autamme löytämään sopivat yhteistyökumppanit asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin.

Uusi Aalto CRE

Aalto CRE syntyi, kun Aalto-korkeakoulusäätiön kokonaan omistama tytäryhtiö Aalto-yliopistokiinteistöt Oy ja Aalto-yliopiston kampuspalvelut yhdistivät toimintansa syksyllä 2015. Yhdessä olemme Aalto University Campus & Real Estate eli Aalto CRE.

Tavoitteenamme on palvella Aalto-yliopistoa ja kiinteistöjen käyttäjiä yliopiston kampuksilla yhä kattavammin.

Aalto-yliopistokiinteistöt Oy:n missio ja visio

Missiomme on tarjota kansainvälisesti korkeatasoinen, houkutteleva tutkimuksen, kehitystyön ja opetuksen toimintaympäristö.

Visiomme on, että kampusalueemme ovat maailmanluokassa ainutlaatuisia, yhteiskunnan korkeita arvoja kunnioittaen toteutettuja tutkimuksen, opetuksen ja kehitystyön kohtaamispaikkoja.

ACRE_EN_21_RGB