fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Aallon kampukselle nousee satojen toimijoiden kasvuyrityskeskus A Grid

AGrid, A Grid,
26
kesäkuun

Otaniemen innovaatiokeskittymä saa uuden lippulaivan, kun yksi Euroopan suurimmista kasvuyrityskeskuksista avautuu loppuvuodesta. Otakaari 5:ssa entisissä Sähkötekniikan korkeakoulun tiloissa avautuva yhteisötila A Grid kokoaa saman katon alle muun muassa kasvuyrityksiä, luovien alojen yrityksiä, kiihdyttämöitä ja palveluita yrityksille. Kyseessä on kunnianhimoisten startupien, yritysten ja yrittäjien luova yhteisö: rakennukseen tulee remontin valmistuttua tilat jopa sadoille toimijoille.

Otaniemen yrittäjyysyhteisössä on ainutlaatuista intoa ja energiaa. Monet startupit haluavat perustaa toimitilansa tänne esimerkiksi Startup Saunan kiihdyttämöohjelman käytyään. Myös yliopiston tutkimusryhmistä ja opiskelijaprojekteista syntyy yrityksiä, joita voimme palvella nyt uudella tavalla”, toteaa kiinteistösijoitusjohtaja Eetu Ristaniemi Aalto CREstä. ”Sähkötekniikan korkeakoulun tiloissa tehdyllä tutkimuksella on ollut merkittävä rooli esimerkiksi Nokian nousussa. Nyt samat tilat voivat toimia tukialustana uusille menestystarinoille.

A Grid tarjoaa paitsi monipuolisia tiloja Aalto-yliopiston kampuksen keskeltä, myös valmiita verkostoja sekä mahdollisuuden hyödyntää yliopiston laitteistoja ja teknologiaa.  Aallossa kehitetään parhaillaan tapoja, joilla yliopiston laajaa tutkimusinfrastruktuuria ja siihen liittyvää osaamista saadaan joustavasti yritysten käyttöön.

Lisätietoja:
Eetu Ristaniemi, kiinteistösijoitusjohtaja / Aalto CRE, eetu.ristaniemi (at) aalto.fi
agrid.fi