fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Aalto CRE ja HOK-Elanto yhteistyöhön

03
joulukuun

Olemme allekirjoittaneet HOK-Elannon kanssa vuokrasopimuksen Aalto-yliopiston metrokeskuksen päivittäistavarakaupan liiketilasta. Metrokeskuksen HOK-Elannon täysmittainen Alepa tulee olemaan valikoimaltaan noin kaksinkertainen verrattuna Otaniemen ostarin nykyiseen Alepaan. Uudessa liikkeessä tullaan lisäksi testaamaan esimerkiksi erilaisia kaupan teknologiaratkaisuja.

On tärkeää, että Otaniemeen saadaan alueella liikkuvien arkea tukevia lähipalveluja. Tänne on kovasti kaivattu muun muassa isompaa päivittäistavarakauppaa, ja sopimuksemme HOK-Elannon kanssa vastaa tähän tarpeeseen. Odotamme myös mielenkiinnolla kaupan tutkimus- ja kehitysyhteistyömahdollisuuksia yliopiston kanssa”, kertoo Aalto CRE:n kiinteistösijoitusjohtaja Eetu Ristaniemi.

Aalto-yliopiston metrokeskus valmistuu osana Otaniemen Uutta Rakennusta (Väre) vuonna 2018. Sekä sijainniltaan että profiililtaan Metrokeskus tulee olemaan ”Otaniemen olohuone”; paikka joka mahdollistaa erilaiset kohtaamiset ja ajanviettotavat. Tavoitteena on keskittää Metrokeskukseen monipuolinen palvelutarjonta ja yhdistää se Aalto-yliopiston henkeen ja tekemiseen. Lisätietoja Metrokeskuksesta löydät tästä linkistä.

Lisätietoja antaa:
Eetu Ristaniemi, kiinteistösijoitusjohtaja Aalto University Campus & Real Estate, p. 040 773 9083