fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Aalto CRE jatkaa vihreänä toimistona

25
lokakuu

Aalto-yliopistokiinteistöt Oy saavutti tänäkin vuonna WWF:n myöntämän Green Office –merkin. Ensimmäisen kerran merkki myönnettiin Aalto-yliopistokiinteistöille vuonna 2013.

Joka vuosi toimiston kestäviä toimintatapoja on kehitetty ja muokattu vastaamaan kunkin vuoden erityistä teemaa. Vuonna 2019 mukaan otettiin indikaattori myös henkilöstön hyvinvoinnista, minkä toteutuminen käsitti muun muassa kannustamista erilaisiin liikuntasuorituksiin kuten kävelypalavereihin ja työmatkapyöräilyyn sekä kauramaitovaihtoehdon käyttöönoton toimiston kahvimaitona. Muita Green Office –indikaattoreita Aalto CRE:n omassa ympäristöohjelmassa ovat paperin- , veden- ja sähkönkulutuksen vähentäminen ja kampuspyörien käyttö kampuksen sisäisessä liikkumisessa autojen sijaan.

WWF:n Green Officen tavoite on toimistojen ekologisen jalanjäljen pienentäminen ja kestävien kulutustapojen edistäminen. WWF kannustaa GO -järjestelmässä mukana olevia toimistoja olemaan esimerkillisiä ekotehokkaiden ratkaisujen ja ympäristömyönteisten toimintamallien toteuttajia. Suurin osa toimistojen ratkaisuista kumpuaa omasta innovatiivisuudesta, ja myös Aalto CRE:ssä kehitetään omaa ympäristöohjelmaa säännöllisesti. Green Office -järjestelmän kantavana ajatuksena on, että toimisto ja sen työntekijät sitoutuvat vapaaehtoisesti tekemään parhaansa ympäristön hyväksi, jatkuvan parantamisen hengessä.

Lisätietoja antaa:
kestävän kehityksen koordinaattori Tuomo Uusitalo / Aalto CRE, p. (050) 432 2384