fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Aalto University Campus & Real Estate

Uusiutuva & kansainvälinen.

Globaalissa maailmassa menestyvien yritysten toiminta nivoutuu yhä tiiviimmin yhteen yliopistojen opetuksen ja tutkimuksen kanssa. Aalto CRE tarjoaa tilaa liike-elämän ja yliopistomaailman vuorovaikutukselle.

Koko Otaniemen kampusta kehitetään lähivuosina monin tavoin, ja Aalto CRE on uudistuksen keskiössä. Luomme kansainvälisesti kilpailukykyisiä ja houkuttelevia toimintaympäristöjä sekä uusia tilakonsepteja. Tilankäytön suunnittelussa perustana ovat käyttäjän tarpeet ja toiminnalle soveltuvat tilat. Tarkkailemme tilojen elinkaaritaloudellisuutta ja huomioimme myös tilojen monikäyttöisyyden.

Aalto-yliopiston kampus on kohtaamispaikka yliopistolle, sen kumppaneille ja alueen asukkaille. Aalto CRE ylläpitää, kehittää ja vuokraa Aalto-yliopiston tiloja Otaniemessä ja Töölössä. Luomme uusia konsepteja ja yhteiskäyttöisiä tiloja myös yliopiston ulkopuolisille tahoille muodostaen Otaniemestä ainutlaatuisen yhteistyökeskittymän ja maailman innottavimman kampuksen.

Teemme yhteistyössä asiakkaiden ja yhteistyökumppaniemme kanssa koko kampusalueesta yhteisen kohtaamispaikan ja innovaatioekosysteemin.

Pidämme huolta vuokralaisistamme tarjoamalla yksilöllisesti suunniteltuja tilakokonaisuuksia ja palvelupaketteja. Tarvittaessa autamme löytämään sopivat yhteistyökumppanit asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin.

Strategisena tavoitteenamme on palvella Aalto-yliopistoa ja kiinteistöjen käyttäjiä yliopiston kampuksilla yhä kattavammin.


ACREN VUOSI 2018