fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Aalto-yhteisö jälleen mukana Energiansäästöviikolla

13
lokakuu

Kansallista energiansäästöviikkoa vietetään viikolla 41. Viikon aikana on tarkoitus erityisesti kiinnittää huomiota energiansäästöön ja tottumuksiin energian käytössä. Aalto-yhteisössä viikon teemana on energian ja materiaalien järkevä käyttö, ja sen myötä toimintamme ympäristövaikutusten vähentäminen.

Aalto CRE järjesti energiansäästöviikolla kampuksen talo- ja tilavastaaville sekä vahtimestareille ja huoltomiehille suunnatun Energianhallinta Aallon kampuksilla -tilaisuuden, jossa kattavan tietopaketin ja vararehtori Antti Ahlavan Kestävä kampus -puheenvuoron  lisäksi tutustuttiin Fortumin ekolämpövoimalaitokseen. Tarkoituksena on, että Otakaari 1:ssä aletaan hyödyntää ekolämpöä loppuvuonna 2016. Myös Toimitilojen energiatehokkuus (TETS) –sopimus allekirjoitetaan tällä viikolla. Seuraavan kauden TETS-sopimus on voimassa vuoteen 2025 asti. Aalto CRE:n tavoitteena on vähentää energiankulutusta 7% vuoteen 2020 mennessä ja 10,5% vuoteen 2025 mennessä.

Myös Energiaomavarainen Otaniemi 2030-projektista ja kampusrakennusten energiatehokkuudesta kertova Openenergy.fi –sivusto on saanut uuden ilmeen. Käy tutustumassa!


openenergy_uutiseen1Openenergy.fi -sivustolta löytyy muun muassa kampuskiinteistöjen ajankohtaiset kulutustiedot