fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Aalto-yhteisö osallistuu jälleen Earth Hour-tapahtumaan

21
maaliskuun

WWF:n Earth Hour on maailman suurin ilmastotapahtuma. Aalto-yliopistokiinteistöt, Aalto-yliopisto ja Aalto-yliopiston ylioppilaskunta kannustavat sammuttamaan lauantaina 28.3. valot tapahtuman hengessä. 

Maailmanlaajuinen ilmastotapahtuma, WWF:n Earth Hour, on loistava tilaisuus nostaa ilmastoteot huomion keskipisteeksi. Ihmiset eri puolilla maapalloa sammuttavat valonsa lauantaina 28.3. tunniksi, ja näyttävät, että planeettamme tulevaisuus on meille elintärkeää. Tänä vuonna WWF Earth Hour -tapahtumaa vietetään Suomessa kahdettatoista kertaa. Tapahtumassa ovat mukana myös Aalto-yliopistokiinteistöt (Aalto CRE), Aalto-yliopisto ja Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY).

Osallistumalla Earth Hour -tapahtumaan jokainen voi puolustaa luontoa ja kannustaa ilmastotekoihin. Kampuksen ollessa poikkeuksellisesti lähes kokonaan suljettuna, järjestämme digitaalisena webinaarina Kestävä kampus -tapahtuman Earth Hour -viikolla. AYY osallistuu myös kannustamalla asukkaitaan sammuttamaan valot Earth Hour -tapahtuman ajaksi.

Haluamme Kestävä kampus -tapahtuman myötä nostaa kampuksella tekemiämme kestävän kehityksen toimenpiteitä esille. Tavoitteena on vähentää ympäristökuormitusta esimerkiksi pienentämällä kampuksen kiinteistöjen energiankulutusta ja lisätä tietoisuutta kestävämmästä tulevaisuudesta. Esittelemme myös uusia, Aalto-yliopiston ekosysteemissä syntyneitä kännykkäsovelluksia kestävien elämäntapojen tueksi.

Pienillä teoilla voi olla suuri merkitys muutoksen aikaansaamisessa. Muutos edellyttää koko yhteisön jatkuvaa yhteistyötä ja jatkammekin energiatehokkuustoimenpiteiden toteuttamista myös vuoden 2020 aikana.

Kestävän kehityksen kampuksesta voit lukea täältä https://www.aalto.fi/fi/kestava-kehitys/kestavan-kehityksen-kampus 

Aalto-yliopiston kestävän kehityksen käytännöt löytyvät osoitteesta https://www.aalto.fi/fi/kestava-kehitys 

Aalto SDG mobiilisovellus https://www.aalto.fi/fi/kestava-kehitys/aaltosdg-mobiilisovellus 

Lisätietoja tapahtumasta löydät osoitteesta https://wwf.fi/earthhour/