fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Aalto-yliopiston opiskelija! Kesätöihin ACREen?

25
helmikuun

Haluatko päästä kehittämään kestävää kampusta?

Etsimme kesätyöntekijää, jonka tehtäviin kuuluu pääasiassa kampuksen digitaalisten ratkaisujen ja kestävän kampuksen kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Työnkuvan osana on Aalto Space –mobiiliapplikaation kehittämisen tehtäviä kuten testaaminen, sisällön tuotanto, dokumentointi ja raportointi. Kampuksen kestävän kehityksen tehtävät painottuvat tietojen keruuseen, analysointiin, raportoinnin kehittämiseen ja tulosten visualisointiin. Tehtäviin kuuluu myös kesälomasijaistukset, erilaiset avustavat tehtävät sekä arkistointi. Työtä tehdään pääasiassa kiinteistöjen ylläpidon sekä liiketoiminnan kehittämisen ja vastuullisuuden tiimeissä.

Olet oma-aloitteinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava Aalto-yliopiston opiskelija. Työskentelytavaltasi olet asiakaslähtöinen ja ratkaisuhakuinen. Meille on tärkeää, että sinulla on positiivinen asenne sekä halua auttaa ja oppia uutta. Hallitset englannin sujuvasti työkielenä sekä kirjallisesti että suullisesti.  Excel-osaaminen ja mahdolliset näytöt tiedon visualisoinnista katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyöpaikan omalla opiskelukampuksellasi osana asiantuntevaa työyhteisöä sekä mahdollisuuden osallistua toiminnan kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Business Development and Sustainability Satu Kankaala, satu.kankaala@aalto.fi, puh. (0400) 535 919.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme sähköpostitse osoitteeseen: hanne.puskala@aalto.fi viimeistään 2.3.2020. Hakemukseen tulee liittää myös tieto opintojesi vaiheesta.

Lisätietoa:

https://www.aalto.fi/fi/kestava-kehitys/kestavan-kehityksen-kampus
https://www.aalto.fi/fi/palvelut/aalto-space-mobiilisovellus