fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Aalto-ylipiston Metrokeskus jatkaa täydentymistään uusilla toimijoilla

28
huhtikuun

Treeniä, mehuja, hyvää kahvia ja Otaniemen oma Gastro Pub – uusia vuokralaisia kiinnitetään elokuussa 2018 aukeavaan Otaniemen omaan Metrokeskukseen.

Pohjoismaiden suurin kahvilaketju Espresso House tulee palvelemaan hyvän kahvin ystäviä. Espresso Housen toiminnan kulmakivinä ovat kahvi, ihmiset ja ympäristö sekä halu tarjota maailman paras kahvinautinto. Espresso Housesta löytyy myös leivonnaiset, leivät, salaatit ja paljon muuta.

Mehu- ja smoothietarjonnasta tulee vastaamaan Suomen ensimmäinen mehu- ja smoothiebaari Jungle Juice Bar. Jungle Juice Barin juomat ovat terveellisiä ja vastuullisia ja helppo napata mukaan.

Olutkulttuurin ystäville on myös hyviä uutisia, sillä Metrokeskuksen paraatipaikalle nousee Soupster Familyn Gastro pub. Gastro pubin konseptia ja sisältöä suunnitellaan ja kehitetään yhdessä Aalto-yliopiston opiskelijoiden kanssa. Yhteistyön etenemistä voi seurata myöhemmin sosiaalisen median kanavillamme Facebookissa ja Instagramissa.

Pian Otaniemessä voi myös treenata inspiroivassa ja uudenlaisessa liikuntaympäristössä. Olemme allekirjoittaneet Esportin kanssa vuokrasopimuksen Esport Aalto -liikuntakeskuksesta. Esport tunnetaan monipuolisista liikuntapalveluista jo yli 30-vuoden ajalta. Metrokeskuksen Esport Aalto tulee toimimaan fitness-palveluiden lisäksi liikunnan tutkimuksellisena keskuksena.

Jo aikaisemmin julkistettuja toimijoita Metrokeskuksessa ovat muun muassa HOK-Elanto, Kesko Oyj, Fafa’s, Sushiravintola Konnichiwa ja Fazer Food Services Oy. Lisää uutisia tulossa pian!

Lisätietoja:
Jatta Reijonen, Account Manager / Aalto CRE, jatta.reijonen (at) aalto.fi