fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Aalto Space -mobiilisovellus

Aalto Space yhdistää kampuksen!

Aalto Space on julkaistu. Lataa, käytä ja anna palautetta sovelluksessa!
Aalto Space -sovelluksen käyttöehdot >

latauslataus play

Haluamme tehdä tilojen löytämisen ja varaamisen Aallon kampuksella mutkattomaksi. Elokuussa 2016 julkaistu Aalto Space on mobiilisovellus(*, jonka avulla voi etsiä ja varata helposti opiskelijoiden käyttöön ennalta määriteltyjä opiskelu-, neuvottelu- ja ryhmätyötiloja. Aalto Space toimii jo kuudessa eri kiinteistössä: Kandidaattikeskus, Harald Herlin –oppimiskeskukseen, A Gridissä, Dipolissa, Tietotekniikka-talossa, Maarintie 8:ssa ja Väreessä.

Sovelluksessa olevan kartan avulla voi näppärästi navigoida rakennuksessa myös niihin opetustiloihin, jotka eivät varausjärjestelmän piirissä ole. Myöhemmin sovellukseen on tarkoitus lisätä myös muita kampusrakennuksia sekä kehittää uusia toiminnallisuuksia käyttäjiltä saadun palautteen avulla.

Aalto Space on erinomainen väline myös muuhun kommunikointiin yliopiston ja opiskelijan välillä: Aalto Space sisältää hätäviestintäominaisuuden, jonka avulla Aallon viestintä voi lähettää ilmoitusviestejä erilaisista poikkeustilanteista kampuksella.

(*toimii myös selainpohjaisesti, https://booking.aalto.fi/aaltospace

 

Aalto_FI_21_RGB_1Sovellusta on kehitetty Aalto-yliopistokiinteistöjen projektina yhteistyössä koko Aalto-yhteisön ja yhteistyökumppanien kanssa. Kehittämisessä on hyödynnetty osallistavia menetelmiä, kuten opiskelijoille suunnattuja kyselyjä ja kampuksen digitaalisuuteen liittyviä työpajoja. Lisäksi on hyödynnetty kampustyöryhmän-, Aallon IT:n sekä viestinnän resursseja.

Aalto Space -sovelluksen tavoitteena on tukea yliopiston digitaalista strategiaa. Haluamme tarjota saumattoman mobiilin käyttäjäkokemuksen ja alustan, joka palvelee koko yliopistoyhteisöä. Aalto Space on käyttäjälähtöinen ja sen ketterässä kehittämisessä on tavoitteena yhdistää kampuksen eri toimijat. Tilavalikoiman esilletuominen ja varausten tekemisen helpottaminen tehostaa tilankäyttöä – pystymme seuraamaan tilojen käyttöasteita ja näkemään niiden kehittyminen uusien sovellusten avulla. Haluamme olla pioneerina kehittämässä tilankäyttömalleja yhteistyössä yliopiston kanssa. Mobiilisovellus on erinomainen väline myös käyttäjäpalautteen keräämiseen, dialogiin käyttäjien kanssa ja poikkeustilanneviestintään.

Yhteistyössä

logo_corpikiskolabs    asio_logo