fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

AYY myönsi opiskelijoiden Seal of Approval -palkinnon Aalto Space -projektille

08
toukokuu

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta palkitsi Aalto Space mobiilisovelluksen Seal of Approval palkinnolla, kiitos siitä! Palkinto myönnetään opiskelijoiden mielestä hyville käytännöille Aalto-yliopistossa. Palkintoa on jaettu vuodesta 2015 asti.

Aalto Space mahdollistaa vapaana olevien yliopiston huoneiden varaamisen opiskelijoiden käyttöön helposti. Sovellus auttaa löytämään sopivan tilan ja vähentää niiden tyhjillään olemista. AYY uskoo käyttäjälähtöisyyteen yliopiston palveluiden kehittämisessä. Hanke helpottaa opiskelua Aallossa ja on myös valtakunnallisesti edistyksellinen esimerkki joustavasta toiminnasta. (Lähde: AYY)

Mobiilisovelluksen tarkoitus on tukea ja helpottaa opiskelijoiden arkea. Aalto Space on käyttäjälähtöinen ja sen tavoitteena on yhdistää ihmisiä ja tiloja. Opiskelijat voivat helposti varata tiloja ajasta ja paikasta riippumatta. Tavoitteemme on, että opiskelijoille on aina tarjolla sopivasti tilaa erilaisiin kohtaamisiin.

Aalto Space on julkaisunsa jälkeen tavoittanut laajan ja aktiivisen käyttäjäkunnan – sen on ladannut käyttöönsä jo yli 7000 henkilöä joista noin 2000 ovat aktiivista käyttäjää, ja määrä kasvaa jatkuvasti. Aalto Space toimii jo kuudessa eri kiinteistössä: Kandidaattikeskus, Harald Herlin –oppimiskeskukseen, A Gridissä, Dipolissa, Tietotekniikka-talossa ja Maarintie 8:ssa. Vuoden 2018 kesän aikana sovellus laajenee Väreeseen ja A Blociin.

Lisätietoja:
Satu Kankaala, Head of Workplaces and Sustainability, Aalto CRE
puh. 0400 535 919, satu.kankaala@aalto.fi

Aalto Space -sovellus on ladattavissa AppStoresta ja GooglePlay-kaupasta. Latausohjeet:
https://aaltocre.fi/aaltospace/