fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Community Manager A Grid -kasvuyrityskeskukseen

08
syyskuun

Haemme tiimiimme innostunutta ja ratkaisukeskeistä Community Manageria yhteisönluojaksi A Grid -kasvuyrityskeskukseen Otaniemeen.

Pääasiallisena vastuualueenasi on johtaa A Gridin toimintaa sekä toimia linkkinä yliopiston ja A Gridin yrittäjien välillä. Koordinoit A Gridin tapahtumia sekä vastaat sosiaalisen median kanavista ja muun päivittäisen viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtävään sisältyy myös uusasiakashankinta yhdessä vuokraustiimin kanssa sekä A Gridin palvelukonseptin kehittämistä yhdessä yliopiston sekä Aalto CRE:n kanssa.

Olet käytännönläheinen ja idearikas tekijätyyppi, joka tuntee startup-kohderyhmän tarpeet ja toimintatavat. Osaat hyödyntää tärkeimpiä sosiaalisen median kanavia viestinnän ja markkinoinnin näkökulmasta ja hallitset verkon analytiikkatyökalujen käytön. Olet suvereeni verkostoituja, ja työskentelytapasi on asiakaslähtöinen, ratkaisuhakuinen ja oma-aloitteinen. Hallitset englannin sujuvasti työkielenä sekä kirjallisesti että suullisesti.

Arvostamme yllä mainittua kokemusta, mutta meille tärkeämpää on kuitenkin ratkaisukeskeinen asenne, kyky oppia uutta, halu ottaa vastuuta ja intohimo kehittää ja parantaa maailmaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan olennaisena osana asiantuntevaa työyhteisöä, näköalapaikan huippuyliopiston yrittäjyystoiminnan parista sekä mahdollisuuden osallistua toiminnan kehittämiseen pitkäjänteisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistösijoitusjohtaja Eetu Ristaniemi, p.040 7739083.
Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme osoitteeseen mikaela.stelwagen@aalto.fi 21.9.2017 mennessä.

 

A Grid on koti kunnianhimoisille startupeille! Otaniemessä, Aalto-yliopiston kampuksella loppuvuodesta 2017 avautuva startupkeskus mahdollistaa kasvuyrityksille pääsyn osaksi Aallon innovaatioekosysteemiä. Katso lisätiedot www.agrid.fi ja tule luomaan kanssamme innostavaa ja uutta.