fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Creativity happens over coffee – Robert´s Coffee Otaniemeen

22
joulukuun

Olemme allekirjoittaneet Robert’s Coffeen kanssa vuokrasopimuksen Aalto-yliopiston Oppimiskeskuksen (ent. kirjasto) kahvilasta. Oppimiskeskuksen avauduttua peruskorjauksen jälkeen tiloissa palvelee Robert’s Coffee -Coffee Shop sekä Robert’s Coffee:n oma jäätelötehdas alkuvuodesta 2017.

Suomalainen perheyritys Robert’s Coffee tuo Otaniemen vilskeeseen rauhallisen ja kotoisan olohuoneen täynnä vastapaahdetun kahvin tuoksua.

Haluamme tarjota Aalto-yliopiston ideanikkareille vastapaahdettua kahvia, premium-teetä ja tuoretta jäätelöä, pilke silmäkulmassa! Creativity happens over coffee,” hymyilee Robert’s Coffeen luova johtaja Henrika Paulig.

Alvar Aallon suunnittelema ja vuonna 1969 valmistunut rakennus, jossa on toiminut Otaniemen kampuskirjasto, kunnostetaan perusteellisesti. Tiloihin syksyllä 2016  muuttavat myös Arabian ja Töölön kampuskirjastot sekä Arkkitehtuurin laitoksen kirjasto. Kirjaston toimintatavat ja palvelukonseptit uudistetaan; tiloista muokataan nykyaikaiset ja asiakkaiden sekä kirjaston henkilökunnan tarpeita vastaavat mutta perinteitä kunnioittaen. Tuloksena tästä on Oppimiskeskus, joka lunastaa paikkansa yhtenä Otaniemen keskeisimmistä kohtaamispaikoista.

Lisätietoja antaa:
Eetu Ristaniemi, kiinteistösijoitusjohtaja Aalto University Campus & Real Estate,
p. 040 773 9083