fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Earth Hour sammuttaa valoja kampuksella 19.3.2016

14
maaliskuun

Aalto CRE, Aalto-yliopisto ja AYY kannustavat jälleen viettämään WWF Earth Hour -tapahtumaa lauantaina 19.3.2016 klo 20.30–21.30. Earth Hour on WWF:n järjestämä maailman suurin ilmastotapahtuma, jonka aikana näytetään valomerkki ilmaston puolesta sammuttamalla turhat valot. Tämän symbolisen eleen avulla jokainen voi ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä päättäjille.

Aalto CRE sammuttaa sisävalaistuksen Earth Hour -tunnelmissa Otaniemessä osoitteissa Lämpömiehenkuja 2, Otaniementie 17, Otaniementie 19 ja Konemiehentie 2. AYY kehottaa asukkaitaan sammuttamaan valot Earth Hour -tapahtuman ajaksi.

WWF Earth Hour -kampanjalla haluamme nostaa energiansäästötoimenpiteitämme Aalto-yhteisön tietoisuuteen. Tavoitteenamme on vähentää sähkönkulutusta merkittävästi lähivuosien aikana taloudellisista ja ekologisista syistä. Pienistä puroista kasvaa iso virta – jokaisen käyttäjän panos on merkittävä. Aalto-yliopistokiinteistöt Oy:n ja Aalto-yliopiston yhteisen energiatehokkuussuunnitelman mukaisesti jatkamme myös talovastaaville sekä huoltomiehille suunnattuja energiatehokkuuskoulutuksia vuoden 2016 aikana. Käy tutustumassa myös muihin energiansäästötoimenpiteisiimme osoitteessa openenergy.fi. Aalto-yliopiston kestävän kehityksen käytännöt löytyvät osoitteesta aalto.fi/sustainability.

Lisätietoja tapahtumasta löydät osoitteesta earthhour.fi sekä Twitterissä #earthhoursuomi.

 

kuva: Aki-Pekka Sinikoski / WWF