fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Facilities Manager

15
toukokuun

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

FACILITIES MANAGERIA

Pääasiallisina vastuualueinasi ovat toimitilapalveluiden ja käyttäjäympäristön muutoksiin liittyvät operatiiviset asiat sekä yhteistyö erilaisten toimittajien ja asiakkaiden kanssa. Lisäksi vastaat toimitilapalveluihin liittyvien toimintamallien, kehityshankkeiden, hankintojen ja ohjeiden valmistelusta yhteistyössä muiden tiimien kanssa. Tehtävään sisältyy myös toimitiloihin, projekteihin ja palveluihin liittyvien raporttien ja analyysien tekeminen.

Työskentelet tiiviisti muiden sisäisten tiimien, asiakkaiden sekä yliopiston korkeakoulujen kanssa. Sinulla on soveltuva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto sekä vähintään 3-5 vuoden työkokemus toimitila- ja kiinteistöpalveluista ja kokemusta toimitilahankinnoista, palveluiden johtamisesta sekä sopimusten hallinnasta.

Työskentelytavaltasi olet asiakaslähtöinen, ratkaisuhakuinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Hallitset englannin sujuvasti työkielenä sekä kirjallisesti että suullisesti.
Arvostamme yllä mainittua kokemusta, mutta meille tärkeämpää on kuitenkin oikeanlainen asenne, kyky oppia uutta, halu auttaa ja intohimo kehittää toimintaa. Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan olennaisena osana asiantuntevaa työyhteisöä, näköalapaikan huippuyliopiston toimitilajohtamisen parista sekä mahdollisuuden osallistua toiminnan kehittämiseen pitkäjänteisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitilajohtaja Kari Haapamäki p. 040-8603807, parhaiten tavoitettavissa maanantaina 22.5. klo 09-11.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme osoitteeseen mikaela.stelwagen@aalto.fi 4.6.2017 mennessä.