fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Fat Lizard -pienpanimon tuotantotilat Otaniemeen

19
toukokuun

Fat Lizard Brewing Company Oy on 2013 perustettu ensimmäinen espoolainen pienpanimo, joka valmistaa olutta kaupallisesti. Tällä hetkellä Kivenlahden teollisuusalueella toimivan Fat Lizard -panimon tuotantokapasiteetti kävi liian niukaksi kasvavan kysynnän myötä ja uusi koti pienpanimon tuotantotiloille löytyikin Otaniemestä. Viime vuonna pienpanimo valmisti noin 30 000 litraa olutta, ja tuotanto on ollut toistuvasti loppuunmyyty.

”Panimomme on erikoistunut raikkaasti humaloituihin ja helposti juotaviin oluihin. Käsityönä valmistetut oluemme ovatkin Suomen parhaimmistoa ja esimerkiksi Fat Lizard Track Day IPA -olut voitti 17/8/16 Suomen Paras Olut -kilpailun omassa kategoriassaan. Fat Lizard -oluita juodaan myös päihtymistarkoituksissa”, toteaa panimon myynnistä ja markkinoinnista vastaava Eero Kukko.

Panimon perustajilla on myös suunnitelmia koko kampusalueeseen ja sen palvelutarjonnan kehittämiseen liittyen. ”Haluamme olla aktiivisia otaniemeläisiä ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan osallistumaan erilaisiin Otaniemen tapahtumiin. Tulemme myös avaamaan panimon yhteyteen kaupan, mikäli lainsäädäntö jonakin päivänä tämän sallii. Kun tuotantomme laajenee, tuomme olutta saataville myös ruokakauppoihin. Otaniemessä pantuja oluita löytyykin heinäkuusta lähtien hyvin varustetuista ruokakaupoista pääkaupunkiseudulla.”

Nyt panimo on viimeistelyä vaille valmis, ja se aloittaa toimintansa Otaniemessä vielä tämän kuun aikana.

Lisätietoja:
Jatta Reijonen, Account Manager / Aalto CRE, jatta.reijonen (at) aalto.fi

http://www.fatlizard.beer/
https://www.facebook.com/FatLizardBeer/