fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Kalusteet hyötykäyttöön!

25
lokakuun

Aalto-yliopiston ja Aalto CRE:n toimesta kierrätyspäivät järjestettiin tänä vuonna Arabiassa 16.-17.6. ja Otaniemen kierrätyspäivät kesäkuun lopussa. Vuonna 2017 järjestettyjen kalustekierrätyspäivien suuren suosion takia kalustekierrätyspäivät järjestettiin myös tänä vuonna. Tavoitteena oli saada ylijäämähuonekalut uudelleen käyttöön ja kierrättämällä lisätä irtaimiston elinkaarta merkittävästi. Tapahtuma houkutteli paikalle satoja ylimääräisistä yliopiston huonekaluista kiinnostuneita. Kokonaisuudessaan opiskelijoille ja henkilöstölle suunnatussa kierrätyspäivässä eteenpäin lahjoitettiin noin 1600 tuotetta – suurimpana eränä meni pöytiä ja erilaiset tuolit kaupaksi.

”Ihmiset olivat tietenkin innoissaan käymässä läpi tavaroita, ja lähes jokainen löysi jotain. Ilmassa oli selvää seikkailufiilistä ja porukkaa oli kiitettävän paljon”, toteaa kiinteistöassistentti Tuomo Uusitalo Aalto CRE:sta.

Kalustekierrätyspäivien tavoitteena on kehittää uusia älykkäitä kestävän kehityksen ratkaisuja. Pyrimme toimimaan vastuullisesti hyödyntämällä jo aiemmin hankittuja irtaimistohankitoja uusissa tiloissamme. Väreen taukotiloissa tämä on esimerkiksi toteutettu, kalustus koostuu pääosin kunnostetuista ja puhdistetuista yliopiston omistuksessa olleista design-kalusteista.

Vastuullinen Aalto