fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Kiertoliittymien rakentaminen Otaniemessä alkaa – valmistaudu liikennejärjestelyiden muutoksiin

02
lokakuun

Vuorimiehentie-Otaniementie -kiertoliittymän rakentaminen alkaa väliaikaisilla liikennejärjestelytöillä maanantaina 5.10.2015. Kiertoliittymä toteutetaan kolmessa vaiheessa; ensimmäisen vaiheen kesto on noin neljä viikkoa ja olemassa oleviin bussipysäkkeihin ei tule muutoksia tänä aikana. Kevyen liikenteen väylille tulee opasteet, joista selviää liikennejärjestelytöiden aikana käytössä olevat kulkureitit.

Samaan aikaan aloitetaan myös Otakaarella Puumiehenkujan risteyksen läheisyydessä uuden pysäkin rakentaminen. Otakaari-Servin Maijan tie –kiertoliittymän rakentaminen, loput bussipysäkit ja muut joukkoliikennereittien muutokset aloitetaan myöhemmin lokakuussa.

Kaikkien liikennejärjestelytöiden on määrä olla valmiina joulukuun aikana. Joukkoliikenteen poikkeusreitit otetaan käyttöön joulukuussa, ja niistä tiedotetaan yhteistyössä HSL:n kanssa myöhemmin.

Myös nyt jo käynnissä olevat kunnallistekniset työt jatkuvat Otaniementien molemmin puolin. Urakoitsijana toimii Jokioisten Maanrakennus Oy.

Lisätietoja antaa:
Jarmo Wilander / Aalto-yliopistokiinteistöt Oy, p. 09 4390 060
Mika Breilin / Jokioisten Maanrakennus Oy, p. 040 763 6616

kiertoliittymä