fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Kiinteistöassistentti

05
marraskuun

Aalto-yliopiston kiinteistöyhtiö Aalto University Campus & Real Estate tarjoaa tilaa liike-elämän ja yliopistomaailman vuorovaikutukselle. Toiminnan ytimessä on kansainvälisesti vetovoimaisen Otaniemen innovaatiohubin kehittäminen. Tavoitteena on säilyttää kulttuurihistoriallisesti merkittävän rakennuskannan arvo ja toiminnallisuus. www.aaltocre.fi

Nyt etsimme vakituiseen työsuhteeseen

Kiinteistöassistenttia

Pääasiallisena vastuualueenasi on kiinteistöyhtiön vuokraustiimin avustaminen ja tehtäviisi kuuluu mm.:

–        asiakaspalvelu ja vuoralaisyhteydenpito
–        vuokrasopimusten hallinnoiminen
–        tiedottaminen
–        avainten hallinnointi
–        dokumentointi
–        kiinteistön järjestelmien hallinnointi

Tehtävässäsi työskentelet myös tiiviissä yhteistyössä ylläpito- ja taloustiimin kanssa. Sinulla on mielellään jonkun verran alan kokemusta, tai opintosi liittyvät kiinteistöalaan.

Omaat iloisen asiakaspalveluasenteen ja toimit sujuvasti osana tiimiä. Työskentelytavaltasi olet tarkka ja järjestelmällinen, olet kiinnostunut numeroista ja siedät myös kiirettä. Odotamme MS Office ohjelmien sujuvaa käyttöä. Hallitset englannin sujuvasti työkielenä sekä kirjallisesti että suullisesti.

Arvostamme yllä mainittua kokemusta, mutta meille tärkeämpää on kuitenkin oikeanlainen asenne, kyky oppia uutta, halu auttaa ja intohimo kehittää toimintaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan olennaisena osana asiantuntevaa työyhteisöä, näköalapaikan huippuyliopiston toimitilajohtamisen parista sekä mahdollisuuden osallistua toiminnan kehittämiseen pitkäjänteisesti.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme osoitteeseen mailto:mikaela.stelwagen@aalto.fi 19.11.2018 mennessä.