fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Lakimies (OTK/OTM)

20
joulukuun

Haluatko olla mukana kansainvälisesti vetovoimaisen innovaatiohubin kehittämisessä?

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

LAKIMIESTÄ (OTK/OTM)

Pääasiallisena vastuualueenasi on tukea asiantuntemuksellasi yrityksemme johtoa mm. rakentamiseen ja kiinteistöomaisuuden hoitamiseen liittyvissä hankkeissa. Tehtävässäsi työskentelet myös tiiviissä yhteistyössä Aalto-yliopiston päälakimiehen ja lakiyksikön kanssa.

Sinulla on vähintään 3-5 vuoden työkokemus lakimiestehtävistä yrityksessä tai asianajotoimistossa mieluiten kiinteistöihin ja/tai rakentamiseen liittyvistä tehtävistä. Olet sopimusoikeuden ja yhtiöoikeuden vahva osaaja. Julkisten hankintojen tuntemus katsotaan tehtävässä eduksi.

Työskentelytavaltasi olet asiakaslähtöinen, ratkaisuhakuinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Hallitset englannin sujuvasti työkielenä sekä kirjallisesti että suullisesti. Tehtävä on uusi ja osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan siihen saatetaan sisällyttää myös muita osa-alueita.

Arvostamme kokemusta yllä mainituilta oikeudenaloilta, mutta meille tärkeämpää on kuitenkin oikeanlainen asenne, kyky oppia uutta, halu auttaa ja intohimo kehittää toimintaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan olennaisena osana asiantuntevaa työyhteisöä, näköalapaikan huippuyliopiston toimitilajohtamisen parista sekä mahdollisuuden osallistua toiminnan kehittämiseen pitkäjänteisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Antti Tuomela p. 040 7194007, parhaiten tavoitettavissa 3.-5.1.2017 klo 10-13.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme osoitteeseen mikaela.stelwagen@aalto.fi 18.1.2017 mennessä.