fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Mobiilisovellus Aalto SPACE laajenee Harald Herlin -oppimiskeskukseen

11
tammikuun

Viime elokuussa pilottiversiona julkaistu Aalto Space -mobiilisovellus laajenee Kandidaattikeskuksen lisäksi myös Harald Herlin -oppimiskeskukseen. Sovelluksen avulla voi helposti ja nopeasti varata paikkoja seitsemästä eri neuvottelu- tai ryhmätyötilasta Oppimiskeskuksessa. Sovellus toimii edelleen myös välineenä Kandidaattikeskuksen tilavarauksiin. Laajentumisen myötä Aalto Space päivitetään uuteen versioon, jossa otetaan käyttöön myös uusi pohjakarttaversio; sama joka oli ensimmäistä kertaa käytössä 2016 vuoden Slush-tapahtumassa.

Aalto Space on julkaisunsa jälkeen tavoittanut laajan ja aktiivisen käyttäjäkunnan – sen on ladannut  käyttöönsä jo yli 2600 henkilöä ja määrä kasvaa jatkuvasti. Android- ja iOS-laitteiden lisäksi sovellusta voi nyt käyttää myös selainpohjaisesti,esimerkiksi Windows Phonella. Sovelluksesta saatua palautetta on hyödynnetty pitkin syksyä sovelluksen kehittämisessä.

Olemme saaneet sovelluksesta paljon käyttäjäpalautetta, kiitos siitä. Palaute on ollut pääosin positiivista ja olemme huomanneet, että tilavaraussovellus tuli tarpeeseen. Sovellusta on nyt kehitetty ja tilavarausmahdollisuuksia laajennettu, sanoo Satu Kankaala, Head of Workplaces and Sustainability Aalto-yliopiston kampuspalveluja tarjoavasta Aalto CRE:stä.

Tilavarauksen lisäksi Aalto Space -sovelluksessa on mahdollisuus myös tilahakuun, sisänavigointiin ja hätäviestintään.. Vuoden 2017 aikana sovellus laajenee Kandidaattikeskuksen ja Oppimiskeskuksen lisäksi myös muihin kiinteistöihin. Lisäksi sovellukselle etsitään uusia hyödyntämismahdollisuuksia.

Lisätietoja:
Satu Kankaala, Head of Workplaces and Sustainability, Aalto CRE
puh. 0400 535 919, satu.kankaala@aalto.fi

Aalto Space -sovellus on ladattavissa AppStoresta ja GooglePlay-kaupasta. Latausohjeet: https://aaltocre.fi/aaltospace/

 

Aalto Space -roadshow Harald Herlin -oppimiskeskuksessa keskiviikkona 11.1. klo 10–14. Tervetuloa tutustumaan, tunnistat spacelaiset liloista paidoista!