fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Otaniemen romupyöräkeräys suurempana kuin koskaan

30
toukokuu

Nyt on taas mukavaa pyöräillä! Viikonloppuna ACRE, AYY:n kampusjaosto, linnanisännät ja OtaHOAS laittoivat hynttyyt yhteen ja keräsivät Otaniemen kampuksen ja Teekkarikylän telineissä lojuneet hylätyt pyörät pois. Työn satoa voit ihailla kuvasta.

Pyöräily parantaa ilmanlaatua ja vähentää ruuhkia ja ympäristömelua, ja on siten ympäristöystävällistä liikkumista, mitä haluamme kampuksella kannustaa. Romupyöräkeräyksen kautta varmistamme, että pyörätelineissä on taas tilaa pyörille, jotka ovat aktiivisessa käytössä. Vaihtamalla auto vaikkapa kerran kuussa tai viikossa pyörään kerää varmasti kiitosta sekä ympäristöltä että hyvältä mieleltä.

Mikäli huomaat, että edelleen käyttämäsi pyörä kerättiin pois, sinulla on syyskuun alkuun asti hakea sen noutopäivien aikana takaisin täyttämällä tämän lomakkeen. Kerätyt ja hyväkuntoiset pyörät tullaan myymään syyskuussa: tuolloin sinulla on myös mahdollisuus ostaa itsellesi käyttöpyörä edulliseen hintaan. Kiitos L&T:lle pyöräkeräystavaroiden lainasta!

Aalto-yliopiston kohteisiin liittyvät tarkemmat kysymykset voi osoittaa ACRE:n kiinteistöassistentille Tuomo Uusitalolle osoitteeseen tuomo.uusitalo@aalto.fi.