fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Otaniemen romupyöräkeräys

17
huhtikuu

Otaniemen romupyöräkeräys on täällä taas! Tänä vuonna hylättyjä pyöriä kerätään Otaniemen alueella AYY:n ja HOASin kiinteistöjen lisäksi myös Aalto CRE:n seuraavissa osoitteissa, Puumiehenkuja 2, Konemiehentie 2, Otakaari 1, Otakaari 4, Sähkömiehentie 3 ja Otaniementie 9. Otaniemessä pyöräilyn osuus on maan suurimpia, joten luonnollisesti pyöriäkin on alueella paljon. Suuren käyttäjämäärän sivutuotteena osa pyöristä jää jälkeen, jolloin ne vievät säilytystilaa käytössä olevilta pyöriltä. Siispä näitä hylättyjä ajokkeja on aina välillä syytä kerätä pois lojumasta.

Kaikki pyörät tullaan merkitsemään värikkäillä rannekkeilla 6.-8.4. välisenä aikana. Kaikki pyörät, joista ranneketta ei ole poistettu, tullaan keräämään toukokuun aikana. Poista ranneke siis omasta pyörästäsi mitä pikimmiten! Muistutathan tästä myös työkavereitasi, jotka eivät itse ole paikalla poistamassa ranneketta pyörästään. Kerätyt ja hyväkuntoiset pyörät tullaan myymään syyskuussa: tuolloin sinulla on myös mahdollisuus ostaa itsellesi käyttöpyörä edulliseen hintaan.

Romupyöräkeräys on AYY:n Kampusjaoston, OtaHoasin ja ACRE:n yhteistyötalkoo Otaniemen pyöräkellarien ja -telineiden siistimiseksi. Kysymykset ja tiedustelut keräyksestä voi osoittaa Kampusjaostolle osoitteeseen kampusjaosto@list.ayy.fi.

Aalto-yliopiston kohteisiin liittyvät tarkemmat kysymykset voi osoittaa ACRE:n kiinteistöassistentille Tuomo Uusitalolle osoitteeseen tuomo.uusitalo@aalto.fi.