fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Otaniemen palvelut


kampus
= Kampusravintolat ja -kahvilat
kampus
= Muut ravintolat ja kahvilat
kampus
= Muut palvelut

Innovatiiviset ideat & kehittyvät palvelut.

Suunnittelemme Otaniemen lisääntyvälle ja monimuotoistuvalle asukasmäärälle ja alueella työssäkäyville yhä parempia palveluita muun muassa kauppakeskus A Blociin.

Oheiselta kartalta löydät Otaniemen alueen keskeisimmät palvelut, kuten ravintolat, kaupat ja terveyspalvelut. Espoon kaupunki tarjoaa alueella myös erilaisia palveluja. Kaupungin palvelut löytyvät Espoon kotisivuilta sekä visitespoo.fi.

LIIKKUMINEN OTANIEMESSÄ JA TÖÖLÖSSÄ

Otaniemeen ja Töölöön pääsee helposti julkisilla kulkuneuvoilla. Julkisen liikenteen reitit voit tarkistaa täältä reittiopas.fi

Kampuksilla on myös helppo liikkua polkupyörällä tai kävellen. Kannattaa tutustua Otaniemen kampukseen myös ”Kävellen kampuksella” -oppaan avulla.

Lisää karttoja, rakennusten aukioloajat ja muuta hyödyllistä tietoa liikkumisesta Otaniemessä löydät täältä

 

PALVELUT YRITYKSILLE

Kehitämme ja muokkaamme tiloja sopiviksi monenlaisiin tarpeisiin ja konsepteihin. Yliopisto tukee tilallisia ja toiminnallisia kokeiluja, kuten alueiden ja rakennusten luovaa yhteiskäyttöä. Kampusvisiossamme on tavoitteena yhdistää arvokas historia ja uudenlainen suunnittelu.

Otaniemi tarjoaa yrityksille hyvän kasvualustan. Yritysespoo ja Aalto-yliopiston tutkimus- ja opetusyhteistyö auttavat yrityksen perustamisvaiheesta alkaen. ”Avaimet käteen”- toimitiloja palveluineen keskellä kampusta tarjoaa lisäksemme myös Regus Kora-toimistohotelli.