fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Ravintola Factory aukeaa Otaniemen A Gridiin elokuussa

06
elokuun

Otaniemen startup-keskus A Grid saa uuden näkyvän toimijan, kun kauan kaivattu lounasravintola Factory avaa ovensa 13. elokuuta 2018.

Ravintola sijaitsee osoitteessa Otakaari 5, pohjakerroksen G-siivessä, josta avautuu hienot näkymät Ossinlammelle. Tulevaisuudessa Factorylle rakennetaan myös etelään Ossinlammelle avautuva aurinkoinen terassi, jolla voi nauttia lounasta tai muuta virvoketta.

Ravintola Factory tarjoaa maukasta ja terveellistä buffetlounasta sekä suositun salaattibaarin runsaine vaihtoehtoineen niin A Gridin toimijoille kuin muillekin lounastajille. Lounasta tarjoillaan arkisin klo 10.30-14.

Hienoa päästä Otaniemeen, täällä tapahtuu niin paljon uusia juttuja tällä hetkellä. Siistiä myös päästä aloittamaan ihan nollista uusittuun kiinteistöön ja tuliterään keittiöön. Tiimi on onneksi tuttu Suomenojan Factorysta, joten luotto on kova”, kertoo Ravintola Factory Otaniemen ravintolapäällikkö Marko Hirvonen.

Hän jatkaa: ” Factorylla tapana on ollut, että ketjun tuesta huolimatta teemme keittiöllä ruokalistat ja ruuat ihan itse oman näköiseksi ja kanssakäyminen asiakkaiden kanssa on meille tosi tärkeää. Hyviä juttuja otetaan tietenkin käyttöön myös muista Factoryista, esimerkiksi torstain lettupäivä on ollut ihan hitti jokaisessa meidän paikassa, ja jatkossa lettuja paistellaan torstaisin myös Otaniemessä. Buffaa on kehitetty jatkuvasti myös niin että meillä on tarjolla myös hyvää kasvis- ja vegaaniruokaa, toki salaattibaarista saa sitten viimeistään tehtyä ihan oman näköisen annoksen.

 

Lisätietoja:

Ravintola Factory Otaniemi