fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Sähköautojen latauspisteet muuttuvat maksullisiksi Otaniemessä

09
marraskuu

Sähköautojen lataaminen Otaniemessä muuttuu maksulliseksi 15.11.2018 lähtien. Sähköauton latauspisteet sijaitsevat seuraavissa kohteissa: Otakaari 24, Otaniementie 9, Otakaari 1, Tietotie 1, Maarintie 8, Otaniementie 14.

Verottaja katsoo, että sähköauton maksuton lataaminen on rahanarvoinen luontaisetu, jota tulee verottaa. Tällä tavalla mahdollistamme latauspisteiden kiertonopeuden, eli autoja ei jätetä latauspaikoille koko päiviksi jolloin useampi pääsee lataamaan autoaan.

Rekisteröidy käyttäjäksi www.plugitcloud.com -osoitteessa. Palvelusopimuksen tehnyt käyttäjät saa tunnisteen latauksen aloittamiseksi. Vaihtoehtona on myös aktivoida laite kertamaksulla.

Latauspisteiden laskutus hoidetaan käyttäjätiliin liitetyn luottokortin kautta kerran kuukaudessa tai kertamaksulla. Tunnisteella maksaessa hinta on 1,1c/min ja kertamaksu luottokortilla 1€+1,1c/min.

Lataavalla käyttäjällä tulee olla oma lataukseen soveltuva Type2 –kaapeli. Kirjautumalla palveluun plugitcloud.com sivustolle näet myös mm. viimeisimmät lataustapahtumasi, latausten määrän, ladatut kilometrit ja vähennetyt CO2 päästöt.