fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Aalto Space –sovelluksen käyttöehdot

Aalto Space -sovelluksen käyttöehdot

Aalto Space -sovelluksen käyttäminen edellyttää, että käyttäjä ottaessaan palvelun käyttöönsä hyväksyy seuraavat sovelluksen käyttöä koskevat seikat:

Sovelluksen käyttötarkoitus

Aalto Space on mobiilisovellus Android- ja iOS-laitteille. Sen avulla voi etsiä ja varata Aalto-yliopiston opiskelijoiden, henkilöstön ja hyväksyttyjen vierailjoiden käyttöön ennalta määriteltyjä opiskelu- ja ryhmätyötiloja Aalto-yliopiston kuudessa eri kiinteistössä: Kandidaattikeskus, Harald Herlin –oppimiskeskukseen, A Gridissä, Dipolissa, Tietotekniikka-talossa ja Maarintie 8:ssa.

Mobiilisovellus tarjoaa myös erilaisia muita mahdollisuuksia opiskelijoille suunnattuun viestintään. Aalto Space sisältää hätäviestintäominaisuuden, jonka avulla Aallon viestintä kykenee toimittamaan ilmoitusviestejä erilaisista poikkeustilanteista kampuksella.

Ilman kirjautumista voi vain katsoa sovelluksen demopalvelun ominaisuuksia. Kirjautuneena voi selailla ja hakea tilatietoja sekä vastaanottaa push-notifikaatioita ja tehdä varauksia.

Sovelluksen käyttäminen

Sovellusta ja sen tietoja saa käyttää vain yllä mainittuun käyttötarkoitukseen Aalto-yliopiston tietojärjestelmien käyttöpolitiikan mukaisesti. Sovelluksen käyttöoikeus voidaan katkaista, jos väärinkäytöksiä todetaan.

Käyttäjää koskevien tietojen kerääminen

Sovelluksen käytön yhteydessä kerätään seuraavat tiedot:

  • käyttäjän puhelinnumero
  • sovelluksen luoma uniikki id-tunniste.

Käyttäjien tiedot on tallennettu tietokantaan.

Tietojen käsittely

Sovelluksen tietoja voivat käsitellä Aalto-yliopiston tai palvelutoimittajan nimetyt ylläpitäjät. Tietoja pääsevät lukemaan vain henkilöt, joilla on pääsy käytössä olevaan taustajärjestelmään. Tietojen tarkastelusta luodaan lokitieto Aallon SIEM-järjestelmään.

Sovelluksen tietoja käytetään ensi sijassa vain käyttäjän tunnistamiseen. Ylläpitäjillä on oikeus tarkistaa onko käyttäjä Aalto-yliopiston opiskelija tai muu Aalto-tunnuksen omaava henkilö. Yliopistolla on oikeus seurata yksittäisten käyttäjien tilavarauksien määriä. Ylläpitäjillä on oikeus suorittaa pistokokeita mahdollisien väärinkäytösten tunnistamiseen.

Palvelussa kerätään lisäksi anonyymiä raakatietoa, jota voidaan hyödyntää statistiikkojen, analyysien sekä Aalto-yliopiston ja sen kumppaneiden tutkimuksen tarpeisiin.

Tietojen poistaminen

Käyttäjää koskevat tiedot poistetaan:

  • kun käyttäjä ei ole käyttänyt palvelua yhtäjaksoisesti 6 kuukauden ajan
  • kun käyttäjä niin erikseen pyytää.

Sovelluksen poistaminen puhelinlaitteesta ei automaattisesti johda tietojen poistamiseen tietokannasta.

Tietosuojailmoitus

Katso sovelluksen tietosuojailmoitus täältä.