fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Suuri suosio Aallon kalustekierrätyspäivälle

02
kesäkuu

Hankasuontien varastolla toukokuussa järjestetty Aalto-yliopiston ja Aalto CRE:n kalustekierrätyspäivä houkutteli paikalle satoja ylimääräisistä yliopiston huonekaluista kiinnostuneita. Kokonaisuudessaan opiskelijoille ja henkilöstölle suunnatussa kierrätyspäivässä eteenpäin lahjoitettiin noin 900 tuotetta – suurimpana eränä yli 300 toimistotuolia. Myös erilaiset valaisimet (noin 60 kpl),  pöytälevyt sekä pöydät (noin 100 kpl) ja museohuoneen erikoisemmatkin tuotteet vaihtoivat omistajaa.

Kierrätyspäivän yhteydessä lahjoitimme Otaniemen kampukselle muuttavalle Pohjois-Tapiolan lukiolle sekä jo kampuksella sijaitsevalle Haukilahden lukiolle lähes 400 yksittäistä kalustetta. Espoon tilapalveluiden kautta muille Espoon kouluille lahjoitimme lähes 200 kalustetta. Lisäksi kouluille on lainattu muun muassa 250 kpl aiemmin Dipolissa palvellutta design-tuolia.

Hienoa, että voimme toimia vastuullisesti ja auttaa Espoon kouluja kotiutumaan kampukselle myös kalustelahjoitusten avulla. Kiitos lisäksi kaikille kierrätyspäivään osallistuneille, oli mukava nähdä paljon iloisia opiskelijoita ja henkilökuntaa etsimässä ja löytämässä itselleen sopivia huonekaluja”, toteaa toimitilapäällikkö Jukka Salmisto Aalto CRE:sta.

Kestävän kehityksen mukainen kampus on keskeinen osa Aalto-yliopiston kampusstrategiaa. Toimimme myös irtaimistohankintojen osalta vastuullisesti, ja pyrimme hyödyntämään uusissa tiloissamme jo aiemmin hankittuja kalusteita sellaisenaan tai muokattuina.

Lisätietoja:

Vastuullinen Aalto (aalto.fi)
openenergy.fi