fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Talousassistentti

22
marraskuun

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Talousassistenttia

Pääasiallisena vastuualueenasi on maksuliikenteen hoitaminen sisältäen ostolaskujen käsittelyn (laskukierto, tiliöinti ja erilaiset selvitykset) sekä yhteistyö eri tiimien ja talouspalvelujen tuottajan kanssa. Lisäksi avustat taloushallinnon muissa sisäisen- ja ulkoisen laskennan tehtävissä, esimerkiksi raportoinnin tarkistamisessa, sekä ennusteisiin ja tilinpäätökseen liittyvissä tehtävissä.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä, esimerkiksi ostolaskujen käsittelystä ja kaupallinen koulutus, kuten tradenomi tai kauppatieteiden kandi.

Omaat iloisen asiakaspalveluasenteen ja toimit sujuvasti osana tiimiä. Työskentelytavaltasi olet tarkka ja järjestelmällinen, olet kiinnostunut numeroista ja siedät myös kiirettä. Odotamme MS Office ohjelmien sujuvaa käyttöä (erityisesti Excel, mutta myös Word ja Power Point). Englannin kielen taito (suullinen ja kirjallinen kommunikointi) katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi huippuyliopiston kiinteistöjen parissa osana asiantuntevaa taloustiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Tiina Raivio p. 040 5739113, parhaiten tavoitettavissa to 30.11. klo 9-11 tai pe 1.12. klo 10-11.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme osoitteeseen mikaela.stelwagen@aalto.fi 10.12.2017 mennessä