fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Talousassistentti

06
helmikuun

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2017 asti

Talousassistenttia (maksuliikenteen hoito)

Pääasiallisena vastuualueenasi on yhtiön maksuliikenteen hoitaminen sisältäen ostolaskujen käsittelyn (laskukierto, tiliöinti ja erilaiset selvitykset) sekä yhteistyön eri tiimien ja yhtiön talouspalvelujen tuottajan kanssa. Lisäksi avustat taloushallinnon muissa sisäisen- ja ulkoisen laskennan tehtävissä, esim. raportoinnin tarkistamisessa, sekä ennusteisiin ja tilinpäätökseen liittyvissä tehtävissä.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä, esim. ostolaskujen käsittelystä ja kaupallinen koulutus, kuten tradenomi tai kauppatieteiden kandi.

Omaat iloisen asiakaspalveluasenteen ja toimit sujuvasti osana tiimiä. Työskentelytavaltasi olet tarkka ja järjestelmällinen, olet kiinnostunut numeroista ja siedät myös kiirettä. Odotamme MS Office ohjelmien sujuvaa käyttöä (erityisesti Excel, mutta myös Word ja Power Point). Englannin kielen taito (suullinen ja kirjallinen kommunikointi) katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi huippuyliopiston kiinteistöjen parissa osana asiantuntevaa taloustiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Tiina Raivio p. 040 5739113, parhaiten tavoitettavissa to 2.3. klo 9-11 ja ma 6.3. klo 14–16.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme osoitteeseen mikaela.stelwagen@aalto.fi 9.3.2017 mennessä