fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Tietosuoja

Aalto-yliopistokiinteistöt Oy on sitoutunut noudattamaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Sivustoja koskevan tietosuojaselosteen lisäksi löydät alta toimintaamme koskevat voimassaolevat tietosuojailmoitukset.

Tietosuojailmoitukset

Yhteystietorekisterin tietosuojailmoitus (pdf)

Sivuston tietosuojaseloste

Aalto-yliopistokiinteistöt (”ACRE”) kerää henkilötietoja sivustonsa käyttäjistä. ACRE on sitoutunut noudattamaan henkilötietojen käsittelyssä tietosuojalainsäädännön vaatimuksia.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus on yhteydenottojen mahdollistaminen, sähköisten tiedotteiden lähettäminen sähköpostilistalle liityttäessä, sekä ACREn sivustojen tekninen ylläpito ja kehitys sekä sivustojen sisällön ylläpito, analysointi ja kehitys.

Mitä tietoa keräämme?

ACREn sivusto kerää käyttäjistään tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen käyttötarkoitusten kannalta tarpeellisia tietoja:

ACRElle antamasi tiedot

Sivustoilla kysytään nimeäsi, puhelinnumeroasi ja sähköpostiosoitettasi yhteydenottopyynnön lähettämisen yhteydessä. Lisäksi sähköpostiosoitettasi kysytään sähköpostilistalle liittymisen yhteydessä. Tietojen kerääminen perustuu suostumukseesi.

Sähköpostilistalle liittymisen yhteydessä sähköposteista kerätään tietoja MailChimpin ehtojen mukaisesti. Ehtoihin pääset tutustumaan osoitteesta https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Evästeet

ACRE kerää muun muassa evästeiden avulla tietoa sivuston käyttäjistä. Eväste on käyttäjän selaimelle lähetettävä pieni tekstitiedosto, joka yleensä sisältää anonyymin tunnistenumeron, eväste ei vahingoita päätelaitetta.

Sivujen käytöstä tilastoidaan muun muassa käyttäjämäärä, käyttömaa, käyttöaika ja käytetty selain sekä sisällöt, joissa kävijä on vieraillut. Näiden tietojen avulla yksittäinen käyttäjä ei ole yksilöitävissä.

Automaattisesti kerättävä tieto

ACREn sivusto kerää kävijöiden IP-osoitetiedot automaattisesti IP-lokiin.

Miten käytämme keräämäämme tietoa?

Sivustolle tallentuvat muun muassa yhteydenottolomakkeen, sähköpostilistalle liittymisen yhteydessä sekä evästeiden avulla kerätyt ja tilastoidut tiedot. Tietojen analysointiin käytetään muun muassa Google Analyticsia. Saadaksesi lisätietoa Google Analyticsista, käy osoitteessa http://www.google.com/analytics/. Voit kieltäytyä Google Analyticsin suorittamasta tietojen keräämisestä lataamalla selaimeesi lisäosan osoitteesta https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Lisäksi ACREn sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle. ACREn sivustoilla oleviin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin tai kolmannen osapuolen välittämiin sovelluksiin sovelletaan kyseisen kolmannen osapuolen omia käyttö- ja muita ehtoja.

Luovutammeko henkilötietoja?

Siirrämme henkilötietoja ainoastaan ACREn organisaation sisällä ja ainoastaan siinä laajuudessa, kuin se on sivustojen teknisen ylläpidon ja kehittämisen sekä sivustojen sisällön ylläpidon, analysoinnin ja kehittämisen kannalta tarpeen.

ACRE luovuttaa henkilötietoja kolmansille osapuolille ainoastaan seuraavissa tilanteissa:

Suostumuksesi

Henkilötietojasi voidaan luovuttaa nimenomaisella suostumuksellasi esimerkiksi kolmannen osapuolen tarjoamaan palveluun liittyen, kuten sähköpostilistalle liittymisen yhteydessä sähköpostilistapalvelua tarjoavalle MailChimpille. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Tällöin tietojasi ei enää kerätä.

Palveluntarjoajat

Luovutamme henkilötietoja ainoastaan siinä laajuudessa kuin kolmannet osapuolet tarvitsevat pääsyn käsittelemiimme henkilötietoihin voidakseen tarjota palveluita ACRElle tämän tietosuojaselosteen määrittelemissä tarkoituksissa. Tällä tarkoitetaan esimerkiksi Googlen tarjoamia GoogleAnalytics -analysointityökaluja.

Olemme toteuttaneet asianmukaiset toimenpiteet varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään tällöin ainoastaan tässä tietosuojaselosteessa mainittuihin tarkoituksiin ja voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. Tällöin henkilötietojen käsittely tapahtuu ACREn puolesta ja ACREn lukuun.

Oikeudellisista syistä

ACRE voi jakaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa, mikäli pääsy henkilötietoihin tai niiden muu käsittely on tarpeen i) soveltuvan lainsäädännön ja/tai oikeuden määräyksen täyttämiseksi; ii) väärinkäytöksen, turvallisuusriskin tai teknisen ongelman havaitsemiseen, estämiseen tai käsittelemiseen. ACRE informoi tällaisesta henkilötietojen käytöstä silloin kun se on mahdollista.

Kansainväliset tietojen siirrot

ACRE pyrkii toteuttamaan palvelut ja käsittelemään henkilötietoja EU- tai ETA-alueella sijaitsevia toimijoita ja palveluita hyödyntäen. EU-tai ETA-alueen ulkopuolisia palveluita käytettäessä, ACRE sitoutuu huolehtimaan henkilötietojen suojan riittävästä tasosta.

Tietojen suojaus

Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa. Tietoihin pääsevät käsiksi vain ennalta määritellyt henkilöt.

Tietojen säilytys

Asiakkaan syötettyä tiedot lomakkeeseen, nämä siirtyvät automaattisesti ja salatun yhteyden kautta sähköpostiosoitteeseen info-acre (at) aalto.fi, jossa nämä säilyvät niin kauan kuin pyynnön käsittely edellyttää. Käsittelyn jälkeen nämä tiedot poistetaan manuaalisesti.

IP-osoiteloki säilyy palvelimella ja loki tyhjennetään kahden vuoden välein.

Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on oikeus vaatia väärän, epätarkan, epätäydellisen, vanhentuneen tai tarpeettoman tiedon korjaamista tai täydentämistä ottamalla meihin yhteyttä.

Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi järjestelmistämme. Suoritamme pyyntösi mukaiset toimenpiteet, mikäli meillä ei ole oikeudellista perustetta olla poistamatta tietoa. Tiedot eivät välttämättä poistu välittömästi kaikista varmuuskopio- tai muista vastaavista järjestelmistämme.

Sinulla on oikeus tarkastaa, mitä sinua koskevia tietoja yhteystietorekisteriin on talletettu ottamalla meihin yhteyttä.

Rekisteröidyllä on oikeus saattaa tietosuojaan liittyvä toiminnan lainmukaisuus Tietosuojavaltuutetun toimiston arvioitavaksi (tietosuoja (at) om.fi).

Tietosuojaselosteen muuttaminen

ACRE voi muuttaa tätä tietosuojaselostetta. Jos ACRE tekee tietosuojaselosteeseen muutoksia, ilmoitamme näistä muutoksista aina tällä sivulla.

Kuka on rekisterinpitäjä ja kehen voin ottaa yhteyttä?

Rekisterinpitäjä on:
Aalto-yliopistokiinteistöt Oy
PL 12600
00076 AALTO
Puhelinvaihde: (09) 439 0060
Sähköposti: info-acre (at) aalto.fi

Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö vastaa tätä rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman pian.