fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Aalto-yliopiston metrokeskus

Vastuullisuus & monipuoliset kohtaamiset.

Vuonna 2018 Otaniemeen valmistuu Aalto-yliopiston metrokeskus, joka on jatkossa koko Otaniemen ja siten Aalto-yliopiston eteinen ja olohuone. Metrokeskus on kohtaamispaikka, jossa yhdistyvät niin hyvinvointi, palvelut, kulttuurit ja ravintolat kuin yliopiston taiteellinen toiminta, tutkimus ja tiede.

Metrokeskus sijaitsee aivan Aalto-yliopiston metroaseman  vieressä. Metron  päivittäinen kävijämäärä on noin 12 000 käyttäjää. Otaniemen asiakaskunta on pääosin nuorta, aktiivista ja innovatiivista. Monikulttuurisella asuin- ja työssäkäyntialueella elämäntyylien kirjo on monipuolinen ja kansainvälinen.

Aalto-yliopiston yhteistyö kaupallisten toimijoiden kanssa on Metrokeskuksessa luontevaa, ja teemme uusien toimintakonseptien testaamisen ja kehittämisen mahdollisimman helpoksi.

Metrokeskuksen teemana on kokonaisvaltainen vastuullisuus. Vastuullisuus näkyy keskuksen kehittämisessä ja toiminnassa alusta saakka niin ekologisena, sosiaalisena, kulttuurisena kuin taloudellisenakin vastuullisuutena.

 


Haluatko kuulla lisää Metrokeskuksen tarjoamista mahdollisuuksista?

Jatta Reijonen, jatta.reijonen(at)aalto.fi
p. 0400 754812
Satu Kankaala
, satu.kankaala(at)aalto.fi
p. 0400 535 919
Eetu Ristaniemi, eetu.ristaniemi(at)aalto.fi
p. 040 773 9083


”Otaniemen sydän” (Isohanni, Kiuru)