fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Liike- ja palvelutilat

Modernit palvelut & Aalto-designperintö.

Otaniemen liikekeskus, ”ostari” osoitteessa Otakaari 13-15, on ollut kampuksen palvelukeskus jo Teknillisen korkeakoulun ajoilta asti. Ostarilta teekkari, kylteri ja taideopiskelija löytää tarvitsemansa pankkiautomaatin, kaupan, apteekin, kioskin ja grillin.

Kehitämme kasvavan kampuksen palveluja, jotta ne vastaavat paremmin nykyisten ja tulevien opiskelijoiden sekä muiden käyttäjien tarpeisiin. Tarjoamme innovatiivisia tilaratkaisuja olemassa olevista rakennuksista, mutta voimme myös kokeilla uusia ideoita. Tavoitteenamme on kehittää muun muassa arjen lähipalveluita, kohtaamispaikkoja sekä terveys- ja hyvinvointipalveluita.

Alvar Aallon suunnittelema rakennus on valmistunut vuonna 1961, ja sille on tunnusomaista epäsymmetrinen kuparinen taitekatto, jonka lievästi aaltoileva profiili korostaa ulkokäytävän räystään aaltoilevaa muotoa.

Kiinnostuitko huippuretrosta tilasta Otaniemen keskeisimmällä sijainnilla? Siitä ja muista vapaista liike- ja palvelutiloista saat lisätietoa Jatta Reijoselta ja Eetu Ristaniemeltä.