fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Toimisto- ja muut toimitilat

Idearikas & innovatiivinen.

Vuokraamme monimuotoisia tiloja Otaniemestä ja Töölöstä, Aalto-yliopiston kampusten ytimestä. Aalto-alueen monitieteinen kampusilmapiiri antaa vaikutteita, luo uusia ideoita ja tarjoaa tilaa arjen vuorovaikutukselle. Toimintaympäristömme on erittäin kilpailukykyinen ja innovatiivinen.

Aalto-yliopisto toimii kansainvälisissä yritysverkostoissa ja tarjoaa yhteistyökumppaneilleen kehittyneet tutkimus- kehittämis- ja innovaatioympäristöt sekä tukiorganisaatiot. Luomme Otaniemeen innovaatiohubia, jossa yhdistyvät taide, talous ja tekniikka ja joka tuottaa lisäarvoa alueen toimijoille. Konkreettista lisäarvoa saat varaamalla oman paikkasi teollisen internetin kampuksen kyljestä, hyvinvointiteknologian juurilta, uusien toimintakonseptien keskeltä.

Meille on tärkeää kuunnella yritysten, yhteisöjen ja ihmisten tarpeita sekä alueen nykyisten ja potentiaalisten käyttäjien odotuksia. Haluamme luoda monikulttuurisen kohtaamispaikan, jossa erilaiset ihmiset tekevät työtä, opiskelevat, asuvat ja luovat alueen hengen.

Mikäli tarvitset lyhytaikaista tilaa kokouksille, koulutuksille, seminaareihin tai juhliin, tutustu Aalto Design Factoryn ja Urban Millin kekseliäisiin ja kansainvälisesti tunnettuihin tilaratkaisuihin! Upeita design-vaihtoehtoja tarjoaa myös Aalto-yliopiston tilamyynti.

Tiloja.fi -sivustolta löydät vaivattomasti kaikki vuokrattavat kohteemme.
Voit tutustua heti vapaisiin tiloihimme myös ottamalla yhteyttä vuokraustiimiimme.