fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Uusia kiinteistöjä Aalto Space –sovelluksen piiriin

09
lokakuun

Vuosi sitten pilottiversiona julkaistu Aalto Space –mobiilisovellus on nyt käytössä neljässä kohteessa Otaniemen kampuksella. Kandidaattikeskuksen ja Harald Herlin –oppimiskeskuksen lisäksi sovellus toimii nyt myös T-talolla ja Maarintie 8:ssa (ent. TUAS-talo). Aalto Spacen avulla nähdään rakennuksen tilojen varaustilanne ja voidaan varata nopeasti ja vaivattomasti paikkoja vapaasta tilasta omaan käyttöön. Sisänavigointi helpottaa esimerkiksi luentosalien ja kokoustilojen löytämistä.

Aalto Spacen on ladannut käyttöönsä jo yli 5600 henkilöä. Sovellusta voidaan käyttää paitsi Android- ja iOS-laitteilla, myös selainpohjaisesti esimerkiksi Windows Phonella.

Olemme keränneet Aalto Spacesta jatkuvasti käyttäjäpalautetta ja kehittäneet tuotetta saadun palautteen perusteella. Käyttäjäkokemuksen tulisi olla mahdollisimman vaivaton”, toteaa  Satu Kankaala, Head of Workplaces and Sustainability Aalto-yliopiston kampuspalveluja tarjoavasta Aalto CRE:stä.

Uusina ominaisuuksina tilavarauksen pystyy tekemään nyt lukemalla tilassa sijaitsevan QR-koodin, huoneiden hakua on kehitetty edistyneemmäksi, yksittäisistä tiloista pystyy antamaan palautetta ja pieniä ryhmätyötiloja pystyy varaamaan täysin omaan käyttöön. Tilavarauksen lisäksi Aalto Space -sovelluksessa on edelleen mahdollisuus myös tilahakuun, sisänavigointiin ja hätäviestintään. Sovellukselle etsitään edelleen uusia laajenemis- ja hyödyntämismahdollisuuksia.

Lisätietoja:
Satu Kankaala, Head of Workplaces and Sustainability, Aalto CRE
puh. 0400 535 919, satu.kankaala@aalto.fi

Aalto Space -sovellus on ladattavissa AppStoresta ja GooglePlay-kaupasta. Latausohjeet: https://aaltocre.fi/aaltospace/