fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Uusia lounaselämyksiä Metrokeskukseen – Aalto CRE ja Fazer yhteistyöhön

fazer otaniemi väre opiskelijalounas
11
helmikuun

Olemme allekirjoittaneet Fazer Food Services Oy:n kanssa vuokrasopimuksen vuonna 2018 Otaniemeen valmistuvan Aalto-yliopiston Metrokeskuksen kampusravintolasta. Metrokeskus tulee ”Otaniemen olohuoneena” olemaan kohtaamispaikka, jossa yhdistyvät niin hyvinvointi, palvelut, kulttuuri ja ravintolat kuin yliopiston taiteellinen toiminta, tutkimus ja tiede.

Ideoimme yhteistyössä Fazerin kanssa seuraavan sukupolven lounaselämyksiä yhdistäen digitaalisuuden, laadukkaan ruoan, palvelun ja miljöön. Tämä on uudenlainen tapa toimia, jossa asiakkaan kanssa yhteistyössä luodaan ravintolatarjooma ja ainutlaatuinen palveluelämys.

”Yhteistyömme tarjoaa loistavan mahdollisuuden yhdessä innovoida niin uusia ravintolapalveluita kuin niitä täydentäviä digitaalisia ratkaisujakin. Haluamme omalta osaltamme toteuttaa Aalto-yliopiston visiota täysin uudenlaisesta kampusalueesta. Samalla Otaniemi tarjoaa meille kokeilualustan uusien trendien mukaisten palvelumallien testaamiselle,” toteaa Hannu Rahnasto, kaupallinen johtaja, Fazer Food Services Suomi.

Opiskelijaruokalasta elämyksien pihazzoksi

”Metrokeskuksen kampusravintolasta on tulossa pihazzo, eli paikka missä kohdata, tehdä ryhmätyötä ja pitää pikapalaveri. Toki pihazzolla voi myös syödä ja juoda, ja nyt olemme saaneet kumppanin, jonka kanssa viemme eteenpäin kokemuksellista ravintolamaailmaa. Tämä on meille oivallinen yhteistyön paikka toteuttaa seuraavan sukupolven kampusravintolakonseptia. Tavoitteena on edistää kokeilukulttuuria myös uusien digitaalisten konseptien testaamisessa. Yhteistyö tukee Otaniemen innovaatiohubin tavoitteita,” kertoo Head of Business Development Satu Kankaala Aalto CRE:stä.

Fazer Food Services tuo ravintolaan uudenlaisen avoimen ravintolakonseptin, joka räätälöidään kampusravintolaan sopivaksi. Torimainen kampusravintola tarjoaa palveluita kauppakeskuksen asiakkaille ja opiskelijoille arkena iltaan asti sekä myös lauantaisin. Yhteisprojekti ravintolakokonaisuuden suunnittelulle käynnistetään keväällä 2016 ja myöhemmin suunnittelua jatketaan kauppakeskuksen muiden yrittäjien kanssa parhaan palvelukokonaisuuden luomiseksi.

Lisätietoja:
Kiinteistösijoitusjohtaja Eetu Ristaniemi / Aalto CRE, eetu.ristaniemi (at) aalto.fi