fien
Ota meihin yhteys puh. 09 439 0060 | info-acre (at) aalto.fi

Search

fien

Valomerkki ilmaston puolesta – Earth Hour 25.3.2017

23
maaliskuu

Tulevana lauantaina Aalto CRE osallistuu jälleen Aalto-yliopiston ja AYY:n kanssa WWF:n Earth Hour -kampanjaan. Aalto-yhteisössä jo perinteeksi muodostunut tapahtuma sammuttaa sisävalaistuksen tunniksi klo 20.30–21.30 Otaniemessä osoitteissa Maarintie 6, Maarintie 8, Konemiehentie 2, Lämpömiehenkuja 2, Otakaari 4 sekä Vuorimiehentie 1. Mukana on myös Miestentie 3. AYY kannustaa asukkaitaan osallistumaan tapahtumaan joko sammuttamalla valot tunniksi tai vaikka nauttimalla ilmastoystävällisen lounaan – maailman pelastamisessa vain mielikuvitus on rajana!

Aalto CRE on ilmastotietoinen yhteisö. Myös Earth Hour -kampanjalla haluamme nostaa kestävän kehityksen toimenpiteitämme esille. Tavoitteena on omalta osaltamme vähentää toimintamme ilmastovaikutuksia esimerkiksi vähentämällä sähkönkulutusta ja pyrkiä energiaomavaraiseen toimintaan. Aalto-yliopistokiinteistöt Oy:n ja Aalto-yliopiston yhteisen energiatehokkuussuunnitelman mukaisesti jatkamme energiatehokkuustoimenpiteiden toteuttamista myös vuoden 2017 aikana. Käy tutustumassa myös muihin energiansäästötoimenpiteisiimme osoitteessa openenergy.fi. Aalto-yliopiston kestävän kehityksen käytännöt löytyvät osoitteesta aalto.fi/sustainability.

Annetaan yhdessä hengähdystauko maapallolle!

 

Earth Hour on ympäristöjärjestö WWF:n järjestämä maailman suurin ilmastotapahtuma, johon kaikki voivat osallistua. Tapahtuman aikana näytetään valomerkki ilmaston puolesta sammuttamalla turhat valot. Tämän symbolisen eleen avulla jokainen voi ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä päättäjille. Tapahtumaa vietetään seuraavan kerran lauantaina 25.3.2017 kello 20.30–21.30. Earth Hour sai alkunsa Australian Sydneyssä vuonna 2007, jolloin siihen osallistui yli kaksi miljoonaa ihmistä. Suomessa Earth Hour järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2009, ja vuonna 2016 jo 1,6 miljoonaa suomalaista osallistui tavalla tai toisella Earth Houriin (TNS Gallup).

kuva: WWF/Aki-Pekka Sinikoski